Nieuws


21-08-2015        Nieuwe huisstijl
Vandaag is onze nieuwe huisstijl waaronder logo online gezet. Met ons nieuwe logo geven wij een invulling aan onze bedrijfskoers. Wij leveren zowel aan particulieren, maar ook steeds meer aan bedrijven. Ook zal binnenkort meer algemene informatie op onze site geplaatst worden, omdat regelmatig een zelfde soort vragen bij ons binnenkomen.

08-03-2013        Radiocommercial op Radio Lelystad
Begin deze week heeft de Vlaamse radiomaakster Riet Verheyen onze radiocommercial ingesproken. Sinds vandaag is onze radiocommercial te horen op het lokale radiostation Radio Lelystad. Dagelijks komt onze spot tenminste drie maal voorbij !


Luisteren kan via de ether in een cirkel om Lelystad, in het bereik van de omgeving Harderwijk, Dronten, Nunspeet en Almere. Ook zendt Radio Lelystad via internet uit.
03-12-2012        RTV Keetje 2012 in Doetinchem
Van 30 november 2012 tot en met december 2012 maakt Optimaal FM voor het derde jaar 100 uur live radio en vanaf het Simonsplein in Doetinchem. De bedoeling is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Moeder Teresa Stichting, die zich inzet voor de allerarmsten in Roemenië. 

Er wonen dan voor 100 uren drie deejay's (Wijbrand van der Sande, Jorre Vink en Martijn Koedam) van Optimaal FM in het RTV Keetje, midden in het centrum van Doetinchem.

De drie deejay’s verblijven gedurende 100 uur in het RTV Keetje. Ze zullen ook in het Keetje slapen, of beter gezegd in het aangrenzende "Slaap en Douchekeetje".

In het RTV Keetje staat een complete radiostudio en een internetstation. Honderd uur lang zullen de Deejay's live op Optimaal FM proberen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Moeder Teresa Stichting in Ulft.

Ook Power24.nl draagt deze actie van Moeder Teresa Stichting een warm hart toe en sponsoren deze sympathieke decemberactie.

Onze sponsorvermelding "Power24.nl, Energiezuinige LED-Sport en Lampen, Ulft" wordt meerdere malen per dag uitgezonden. Zo is deze vandaag primetime om 11:30 voorbij gekomen en kwam deze om 17:30 nogmaals voorbij.
Ook komt de sponsorvermelding 24 uur per dag voorbij op Focuz TV en op het 8 m² grote scherm op het Simonsplein in Doetinchem.


01-11-2012        Nieuwe webshop online 
Vanaf vandaag is onze webshop www.power24.nl online gegaan. De komende tijd zullen wij meerdere artikelen en artikelgroepen aan ons assortiment toevoegen. Gestart is met de meest gevraagde fittingen, dus E14, E27, GU 10, MR11 en MR16.